Je winkelmandje is leeg.


Ontdek het aanbod

De beroemde 27-jarige rockzanger Teddy Taylor is 3 jaar geleden doorgebroken met zijn nummer 'Running Away'. Nu hij net een nieuw album heeft uitgebracht, is hij zaterdagavond op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Hij behoort tegenwoordig tot de legendarische Club 27; beroemde muzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. In eerste instantie leek het op zelfmoord, echter is uit autopsie van het lichaam gebleken dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Wat is er deze bewuste avond precies gebeurd? Los alle raadsels op en ontmasker de dader!

vanaf € 1,73 pp

Er is een bekend schilderij gestolen uit het kunstmuseum. Getuigen hebben de dief al rennend zien vluchten met het schilderij, welke hij heeft bedekt met een zwart doek. De eigenaar van het museum heeft dringend jullie hulp nodig om het gestolen schilderij zo snel mogelijk weer terug te vinden. De dader heeft onderweg allerlei sporen achtergelaten. Lukt het jullie om het bekende schilderij terug te vinden?

vanaf € 1,25 pp

Speciaal voor kinderen van 8-12 jaar: Noah is een jongen die bijzondere gaven heeft. Met behulp van zijn magische boek kan hij onder andere een kat in een kikker veranderen en andersom. Ook kan hij zichzelf verplaatsen naar een andere omgeving zonder hiervoor een vervoersmiddel te gebruiken. Vorige week ging het alleen helemaal mis. Hij heeft zijn nieuwe toverspreuk uitgetest, maar is nooit meer teruggekomen. Los het mysterie op door middel van spannende raadsels en puzzels en help Noah terug te vinden.

vanaf € 1,03 pp

Speciaal voor kinderen van 6-8 jaar: Op Avontuur in de Jungle. Bereid je voor op een spannende expeditie door de weelderige jungle! Hier wacht een wereld vol fascinerende dieren op jullie ontdekking. Zijn jullie klaar om jullie speurneuzen te gebruiken en alle wilde dieren onderweg te vinden? Laat je leiden door de geluiden die de dieren maken, los de raadsels op en ontdek unieke kenmerken van elk dier. Al deze aanwijzingen zullen je helpen om de dierenpuzzel op te lossen en het ultieme jungle-diploma te behalen!

vanaf € 1,56 pp

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten

Snelle levering

Binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd

Veilig betalen

100% veilige betaling