Over ons

Wie zijn wij?

QRtocht.nl is bedacht door creatieve breinen die erachter kwamen dat er te weinig aanbod is in Nederland op het gebied van spannende puzzeltochten in de buitenlucht. Daarom bieden wij een uniek concept aan waarbij de organisator zelf een route kan bepalen en waarbij deelnemers in de openbare ruimte raadsels en puzzels oplossen. QRtocht.nl is ingeschreven als vof bij de KvK onder nummer 81505124 en is gevestigd te Amsterdam.

Waarom QR-tochten?

Escape rooms zijn tegenwoordig helemaal hip, maar deze worden alleen in binnenruimtes aangeboden. Daar willen wij verandering in brengen! Wat is er nou leuker dan een spannend spel spelen met je vrienden, familie of collega’s in de buitenlucht? QRtocht.nl brengt de spanning van een escape room naar de natuur.

Wat maakt QRtocht.nl bijzonder?

Er bestaan wel een aantal QR-tochten in Nederland, echter ben je met deze tochten altijd gebonden aan een vaste locatie. QRtocht.nl is de enige aanbieder die QR-tochten aanbiedt die je op iedere gewenste locatie kan spelen. Je maakt samen met je gezelschap een leuke wandeling in je eigen buurt en lost ondertussen allerlei leuke en spannende opdrachten op. Onze tochten zijn zeer scherp geprijsd en daardoor toegankelijk voor iedereen. Bovendien doen ze qua spanning en uitdaging niet onder voor de beste escape rooms.

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: QRtocht.nl
KvK-nummer: 81505124
BTW-nummer: NL862118888B01
E-mail: info@qrtocht.nl