De Magische Verdwijning

De Magische Verdwijning

Speciaal voor kinderen van 8-12 jaar: Noah is een jongen die bijzondere gaven heeft. Met behulp van zijn magische boek kan hij onder andere een kat in een kikker veranderen en andersom. Ook kan hij zichzelf verplaatsen naar een andere omgeving zonder hiervoor een vervoersmiddel te gebruiken. Vorige week ging het alleen helemaal mis. Hij heeft zijn nieuwe toverspreuk uitgetest, maar is nooit meer teruggekomen. Los het mysterie op door middel van spannende raadsels en puzzels en help Noah terug te vinden.

Regel een leuke tocht voor een grote groep: De Magische Verdwijning
Hoe werkt een QRtocht?

Spelverloop

De deelnemende teams gaan lopend of fietsend op pad om QR-codes op te sporen. De QR-codes kunnen onderweg gescand worden met een smartphone, waardoor vervolgens een opdracht/raadsel in beeld komt. De oplossing op de raadsels in combinatie met de Digitale Magische Routekaart, brengt de deelnemers steeds naar de volgende QR-code. Lukt het de deelnemers om Noah terug te toveren?

Deze tocht kan op elke gewenste locatie in Nederland (of daarbuiten) uitgezet worden en is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. We adviseren om de route uit te zetten op paden/straten/wegen die zichtbaar zijn op de kaart. Stel jouw route gemakkelijk samen met onze QR-tocht Generator en heb in no time een leuke activiteit geregeld voor een kinderfeestje of teenage party!

Hoe werkt een QRtocht?

Inhoud pakket

Digitale Magische Routekaart met codewoorden (stel jouw gewenste route samen met onze QR tocht generator)

5 QR-codes die verwijzen naar verschillende raadsels en opdrachten (de QR-codes zijn voorzien van plaklaag zodat ze bevestigd kunnen worden)

Per team een geheim voorwerp voor in de opbergplaats

Per team een blad met Noah's toverspreuken

Brief voor de deelnemers met de eerste aanwijzing

Uitgebreide instructies voor de organisator

Welke materialen bevat de bestelling van een QRtocht pakket?

Stel je eigen tocht samen in 4 stappen  

1. Kies het startpunt van de route

2. Selecteer vier QR-code locaties

3. Kies een opbergplaats voor het geheime voorwerp ?

4. Bevestig de locaties en bestel de materialen

Wil je meteen beginnen met het bepalen van de route van je tocht? Klik dan op de knop hieronder. Je kan er ook voor kiezen om eerst de bestelling te plaatsen en de materialen te ontvangen. Je route kan je dan later kiezen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Bestellen

LET OP: Leverbaar vanaf 5 maart!De startprijs is € 29,99 voor een tocht met 2 teams. Voor elk extra team betaal je € 4,00. Deze speurtocht is ideaal om te doen met 2 tot 6 personen per team. Kies hieronder het aantal teams waarmee je deze tocht wilt spelen en voeg de tocht toe aan je winkelmandje.


Wil je een QRtocht organiseren voor meer dan 30 personen? Dan is het aan te raden om meerdere routes uit te stippelen, zodat verschillende teams tegelijk kunnen starten. Plaats in dit geval meerdere afzonderlijke bestellingen. Voor iedere bestelling ontvang je een link om de route te bepalen.


Aantal teams
2 Teams
  • 2 Teams
  • 3 Teams
  • 4 Teams
  • 5 Teams
Prijs

29,99 (vanaf € 2,50 pp)