Op Avontuur in de Jungle

Op Avontuur in de Jungle

Speciaal voor kinderen van 6-8 jaar: Op Avontuur in de Jungle. Bereid je voor op een spannende expeditie door de weelderige jungle! Hier wacht een wereld vol fascinerende dieren op jullie ontdekking. Zijn jullie klaar om jullie speurneuzen te gebruiken en alle wilde dieren onderweg te vinden? Laat je leiden door de geluiden die de dieren maken, los de raadsels op en ontdek unieke kenmerken van elk dier. Al deze aanwijzingen zullen je helpen om de dierenpuzzel op te lossen en het ultieme jungle-diploma te behalen!

Regel een leuke tocht voor een grote groep: Op Avontuur in de Jungle
Hoe werkt een QRtocht?

Spelverloop

De deelnemende teams gaan onder begeleiding van een volwassene lopend (of fietsend) op pad om QR-codes op te sporen. Wanneer de deelnemers een QR-code hebben gevonden, scannen zij (of de begeleider) deze QR-code met een smartphone en krijgen ze een raadsel te zien. De oplossing op de raadsels in combinatie met de digitale Jungle Routekaart brengt de deelnemers steeds naar de volgende QR-code. Lukt het de deelnemers om alle dieren te vinden en het jungle-diploma te behalen?

Deze tocht kan op elke gewenste locatie in Nederland (of daarbuiten) uitgezet worden en is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar, onder begeleiding van ouders. We adviseren om de route uit te zetten op paden/straten/wegen die zichtbaar zijn op de kaart. Stel jouw route gemakkelijk samen met onze QR-tocht Generator en heb in no time een leuke activiteit geregeld voor kinderen!

Hoe werkt een QRtocht?

Inhoud pakket

Digitale Jungle Routekaart met dieren verstopt langs de route (stel jouw gewenste route samen met onze QR tocht generator)

6 QR-codes die verwijzen naar verschillende pagina's met dierenraadsels (de QR-codes zijn voorzien van plaklaag zodat ze op elk materiaal bevestigd kunnen worden)

Instructieblad voor kinderen met de eerste aanwijzing en een jungle puzzel

Per team 5 Jungle-diploma's voor de kinderen

Uitgebreide instructies voor de organisator

Welke materialen bevat de bestelling van een QRtocht pakket?

Stel je eigen tocht samen in 3 stappen  

1. Kies het startpunt van de route

2. Selecteer zes QR-code locaties

3. Bevestig de locaties en bestel de materialen

Wil je meteen beginnen met het bepalen van de route van je tocht? Klik dan op de knop hieronder. Je kan er ook voor kiezen om eerst de bestelling te plaatsen en de materialen te ontvangen. Je route kan je dan later kiezen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Bestellen

LET OP: Leverbaar vanaf 5 maart!De startprijs is € 29,99 voor een tocht met 2 teams. Voor elk extra team betaal je € 6,00. Deze speurtocht is geschikt voor maximaal 5 kinderen per team. Per team worden 5 jungle-diploma's meegeleverd. Kies hieronder het aantal teams waarmee je deze tocht wilt spelen en voeg de tocht toe aan je winkelmandje.


Wil je een QRtocht organiseren voor meer dan 30 personen? Dan is het aan te raden om meerdere routes uit te stippelen, zodat verschillende teams tegelijk kunnen starten. Plaats in dit geval meerdere afzonderlijke bestellingen. Voor iedere bestelling ontvang je een link om de route te bepalen.


Aantal teams
2 Teams
  • 2 Teams
  • 3 Teams
  • 4 Teams
  • 5 Teams
Prijs

29,99 (vanaf € 3,00 pp)