Het gestolen schilderij

Het gestolen schilderij

Er is een bekend schilderij gestolen uit het kunstmuseum. Getuigen hebben de dief al rennend zien vluchten met het schilderij, welke hij heeft bedekt met een zwart doek. De eigenaar van het museum heeft dringend jullie hulp nodig om het gestolen schilderij zo snel mogelijk weer terug te vinden. De dader heeft onderweg allerlei sporen achtergelaten. Lukt het jullie om het bekende schilderij terug te vinden?

Regel een leuke tocht voor een grote groep: Het gestolen schilderij
Hoe werkt een QRtocht?

Spelverloop

De deelnemende teams gaan lopend of fietsend op pad om QR-codes op te sporen. De QR-codes kunnen onderweg gescand worden met een smartphone, waardoor vervolgens een opdracht/raadsel in beeld komt. De oplossing op de raadsels in combinatie met de Digitale Cryptische Routekaart, brengt de deelnemers steeds naar de volgende QR-code. Lukt het de deelnemers om het schilderij terug te vinden?

Deze tocht kan op elke gewenste locatie in Nederland (of daarbuiten) uitgezet worden. We adviseren om de route uit te zetten op paden/straten/wegen die zichtbaar zijn op Google Maps. Stel jouw route gemakkelijk samen met onze QR-tocht Generator en heb in no time een leuke activiteit geregeld voor jouw familiedag, buurtfeest of vriendenweekend!

Hoe werkt een QRtocht?

Inhoud pakket

Digitale Cryptische Routekaart met codewoorden (stel jouw gewenste route samen met onze QR tocht generator)

6 QR-codes die verwijzen naar verschillende raadsels en opdrachten (de QR-codes zijn voorzien van plaklaag zodat ze bevestigd kunnen worden)

Per team een geheim voorwerp voor in de opbergplaats

Brief voor de deelnemers met de eerste aanwijzing

Uitgebreide instructies voor de organisator

Welke materialen bevat de bestelling van een QRtocht pakket?

Stel je eigen tocht samen in 4 stappen  

1. Kies het startpunt van de route

2. Selecteer vijf QR-code locaties

3. Kies een opbergplaats voor het geheime voorwerp ?

4. Bevestig de locaties en bestel de materialen

Wil je meteen beginnen met het bepalen van de route van je tocht? Klik dan op de knop hieronder. Je kan er ook voor kiezen om eerst de bestelling te plaatsen en de materialen te ontvangen. Je route kan je dan later kiezen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Bestellen

LET OP: Leverbaar vanaf 5 maart!De startprijs is € 34,99 voor een tocht met 2 teams. Voor elk extra team betaal je € 5,00. Deze speurtocht is ideaal om te doen met 2 tot 6 personen per team. Kies hieronder het aantal teams waarmee je deze tocht wilt spelen en voeg de tocht toe aan je winkelmandje.


Wil je een QRtocht organiseren voor meer dan 30 personen? Dan is het aan te raden om meerdere routes uit te stippelen, zodat verschillende teams tegelijk kunnen starten. Plaats in dit geval meerdere afzonderlijke bestellingen. Voor iedere bestelling ontvang je een link om de route te bepalen.


Aantal teams
2 Teams
  • 2 Teams
  • 3 Teams
  • 4 Teams
  • 5 Teams
Prijs

34,99 (vanaf € 2,92 pp)