Club 27: Moord op de muzikant

Club 27: Moord op de muzikant

De beroemde 27-jarige rockzanger Teddy Taylor is 3 jaar geleden doorgebroken met zijn nummer 'Running Away'. Nu hij net een nieuw album heeft uitgebracht, is hij zaterdagavond op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Hij behoort tegenwoordig tot de legendarische Club 27; beroemde muzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. In eerste instantie leek het op zelfmoord, echter is uit autopsie van het lichaam gebleken dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Wat is er deze bewuste avond precies gebeurd? Los alle raadsels op en ontmasker de dader!

Regel een leuke tocht voor een grote groep: Club 27: Moord op de muzikant
Hoe werkt een QRtocht?

Spelverloop

De deelnemende teams gaan lopend of fietsend op pad om QR-codes op te sporen. De QR-codes kunnen onderweg gescand worden met een smartphone, waardoor vervolgens een opdracht/raadsel in beeld komt. De oplossing op de raadsels in combinatie met de Digitale Cryptische Routekaart, brengt de deelnemers steeds naar de volgende QR-code. Daarnaast krijgen de teams ook een blad mee met daderprofielen. Lukt het de deelnemers om de dader te ontmaskeren?

Deze tocht kan op elke gewenste locatie in Nederland (of daarbuiten) uitgezet worden. We adviseren om de route uit te zetten op paden/straten/wegen die zichtbaar zijn op de kaart. Stel jouw route gemakkelijk samen met onze QR-tocht Generator en heb in no time een leuke activiteit geregeld voor jouw familiedag, buurtfeest of vriendenweekend!


Let op: bij deze tocht is op de startlocatie 1 laptop met toegang tot internet nodig!

Hoe werkt een QRtocht?

Inhoud pakket

Digitale Cryptische Routekaart met codewoorden (stel jouw gewenste route samen met onze QR tocht generator)

6 QR-codes die verwijzen naar verschillende raadsels en opdrachten (de QR-codes zijn voorzien van plaklaag zodat ze bevestigd kunnen worden)

Per team een geheim voorwerp voor in de opbergplaats

Per team een blad met daderprofielen

Brief voor de deelnemers met de eerste aanwijzing

Uitgebreide instructies voor de organisator

Welke materialen bevat de bestelling van een QRtocht pakket?

Stel je eigen tocht samen in 4 stappen  

1. Kies het startpunt van de route

2. Selecteer vijf QR-code locaties

3. Kies een opbergplaats voor het geheime voorwerp ?

4. Bevestig de locaties en bestel de materialen

Wil je meteen beginnen met het bepalen van de route van je tocht? Klik dan op de knop hieronder. Je kan er ook voor kiezen om eerst de bestelling te plaatsen en de materialen te ontvangen. Je route kan je dan later kiezen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Bestellen

LET OP: Leverbaar vanaf 5 maart!De startprijs is € 39,99 voor een tocht met 2 teams. Voor elk extra team betaal je € 8,00. Deze speurtocht is ideaal om te doen met 2 tot 6 personen per team. Kies hieronder het aantal teams waarmee je deze tocht wilt spelen en voeg de tocht toe aan je winkelmandje.


Wil je een QRtocht organiseren voor meer dan 30 personen? Dan is het aan te raden om meerdere routes uit te stippelen, zodat verschillende teams tegelijk kunnen starten. Plaats in dit geval meerdere afzonderlijke bestellingen. Voor iedere bestelling ontvang je een link om de route te bepalen.


Aantal teams
2 Teams
  • 2 Teams
  • 3 Teams
  • 4 Teams
  • 5 Teams
Prijs

39,99 (vanaf € 3,33 pp)